Fontos információk

Figyelem!

2018. június 23-án a Vasúttörténeti Park szombati nyitvatartása a következőképpen alakul:  Park nyitva 10:00 - 17:00-ig. Az interaktív programok 16:00-ig működnek. 17:00 - 18:00 óra között technikai szünet  miatt zárva! 18:00 órától ismét megnyitjuk a Parkot, immár a Múzeumok Éjszakája rendezvény számára.


A fordítókorongon utazás díjmentes interaktív program jelenleg technikai okok miatt nem vehető igénybe.

Megértésüket előre köszönjük!


2018. július 7-én (szombaton) a Vasúttörténeti Park zártkörű rendezvény miatt zárva tart! Megértésüket előre is köszönjük!


2018. július 14-én (szombaton) a Vasúttörténeti Park zártkörű rendezvény miatt zárva tart! Megértésüket előre is köszönjük!


Tisztelt Látogatónk!

Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva; vagy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon az Ön személyes adatait kezelő "Saját adatok" menüpont bal oldalán a 'Vasúttörténeti Park Hírlevél' alatti "Leiratkozás" gombra kattintva.

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vasúttörténeti Park területén az új tüzivíz-hálózat kiépítésének munkálatai zajlanak. Az ezáltal okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük! Türelmüket előre is köszönjük!


Telefonos információ:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon, nyitvatartási időben vehetnek igénybe az alábbiak szerint: keddtől szombatig: 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-től 17:00 óráig. Hétfőn szünnap!.