HU.png EN.png blank.png instagram.png facebook.png G+.png YT.png login.png

OKTÓBERBEN ÚJRA DISZNÓTOROS KOLBÁSZFESZTIVÁL BUDAPESTEN, A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBAN

www.vasuttortenetipark.hu -ra 175x126mm.jpg

2018. október 12-14. között ötödik alkalommal kerül megrendezésre a budapesti Kolbászfesztivál a Vasúttörténeti Parkban. Hagyományőrző disznóvágás bemutatók, óriási kolbászvásár, családi programok, folklór műsorok, nosztalgia és mulatós zenei előadások várják a látogatókat.

A Disznótoros Kolbászfesztivál a vidéket hozza el Budapestre, egy teljes hétvégére. 3 napon át tart majd az óriási kolbászvásár, ahol 250 féle háztáji kolbászból lehet válogatni. Az ország minden pontjáról érkeznek kolbászkészítők, sőt még a határon túlról is. Ezen kívül disznótoros termékek, házi sajtok, fűszerek, kürtőskalács, méz, lekvár, és sok más háztáji termék is megvásárolható a budapesti kolbászfesztiválon.

Rengeteg ingyenes program és ajándékok sokasága várja a látogatókat. Gyerekek részére állatsimogatás, kézműves mesterségek, légcsúszda, ugráló vár, arcfestés, kovácsolás, terepasztal és Nemzetközi Vasútmodell kiállítás lesz. A felnőtteket is remek programok várják, mint például az oldtimer autó és motor kiállítás, teakfa vasútikocsi látogatás idegenvezetéssel, oldtimer traktor és stabil motor interaktív kiállítás, de rengeteg kóstoló és ajándék is várja az érdeklődőket. Egész nap folklór zenei és néptánc előadások lesznek, a vendégek a régi klasszikusokkal és hagyományőrző mulatós zenekarokkal együtt nótázhatnak.

A kolbászfesztivál ideje alatt alacsonypadlós Fesztiválbuszok szállítják a látogatókat ingyenesen a Vasúttörténeti Park és a Nyugati pályaudvar között.

A belépőjegyek megválthatók az ismert jegyirodákban (külföldön is) vagy a helyszínen kézpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával, illetve Erzsébet Utalvánnyal. Jegyek az interneten is válthatók: www.ticketportal.hu. Az internetes elővételi jeggyel érkezőknek a jegypénztáraknál nem kell várakozniuk.

Fesztivál nyitvatartási ideje:

Pénteken: 13:00-22:00

Szombaton: 09:00-22:00

Vasárnap: 09:00-20:00

A budapesti kolbászfesztiválról folyamatosan frissülő információk elérhetők a: www.kolbaszfeszt.hu,

illetve www.facebook.com/Disznótoros Kolbászfesztivál oldalakon.

 

TEMOFESZT - X. Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál

10_temofeszt_cover_v1-768x432.jpg

A TEMOFESZT, vagyis Közép és Kelet Európa legnagyobb vasútmodell kiállítása 2018-ban tizedik alkalommal kerül megrendezésre, ismét a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

2018-ban tizedik alkalommal kerül megrendezésre Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szabású szakmai és szórakoztató célú vasútmodell kiállítása, a TEMOFESZT. Ahogy az eddigi évek során is, most is várjuk a kicsi és nagy vasútrajongókat, ezúttal a korábbiaktól eltérő időpontban: október 20. és 22. között.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Látogatónk!

Telefonos információ:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon, nyitvatartási időben vehetnek igénybe az alábbiak szerint: keddtől szombatig: 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-től 17:00 óráig. Hétfőn szünnap!


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park területére Házirendünk értelmében élő állatot behozni szigorúan tilos!


Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva; vagy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon az Ön személyes adatait kezelő "Saját adatok" menüpont bal oldalán a 'Vasúttörténeti Park Hírlevél' alatti "Leiratkozás" gombra kattintva.

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!

A Magyar Vasúttörténeti Park 2018. II. félévi programjai

AUGUSZTUS 18-19. XII. EURÓPAI KERTI VASUTAK TALÁLKOZÓJA
AUGUSZTUS 24-25-26. XXXIII. BUDAPESTI NEMZETKÖZI ÁSVÁNYBÖRZE ÉS ÉKSZERKIÁLLÍTÁS - Szervező a Stone-Gem Kft.
AUGUSZTUS 26. VENICE-SIMPLON ORIENT EXPRESS ÉRKEZÉSE A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBA - Tekintse meg a királyok vonatát, a vonatok királyát!
SZEPTEMBER 8-9. NEMZETKÖZI VASÚTI JÁRMŰPARÁDÉ - 150 ÉVES A MÁV
OKTÓBER 12-13-14. DISZNÓTOROS KOLBÁSZFESZTIVÁL - szervező: az Oldtimer Show Kft.
OKTÓBER 20-21-22. TEMOFESZT - X. NEMZETKÖZI TECHNIKAI MODELLVASÚT FESZTIVÁL - szervező: Kollzoll Kft.

DECEMBER 7-8-9.

TÉLAPÓ EXPRESSZ INDUL A NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBA

 

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.