HU.png EN.png blank.png instagram.png facebook.png G+.png YT.png login.png

TEMOFESZT - X. Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál

10_temofeszt_cover_v1-768x432.jpg

A TEMOFESZT, vagyis Közép és Kelet Európa legnagyobb vasútmodell kiállítása 2018-ban tizedik alkalommal kerül megrendezésre, ismét a Magyar Vasúttörténeti Parkban.

2018. október 20. és 22. között tizedik alkalommal nyitja meg kapuit a Magyar Vasúttörténeti Parkban a szakmai vasútmodellezés iránt érdeklődők számára a TEMOFESZT, vagyis Közép- és Kelet-Európa legnagyobb vasútmodell kiállítása.
A rendezvény rendkívül sokszínű programokkal várja a látogatókat, ugyanis a szinte minden méretarányban fellelhető hagyományos és modulterepasztalok mellett az RC járművek széles skáláját is felvonultatja, mint például a kamionok, tankok, munkagépek és repülők. Idei újdonság a LEGO® elemekből épült vasút.

A programot ajánljuk a vasútmodellezés szerelmeseinek, a lelkes érdeklődőknek, de akár családoknak is, hiszen itt mindenki megtalálhatja az őt érdeklő szegmensét ennek a színes világnak.
További információ: www.temofeszt.hu

M2 MIKULÁS EXPRESSZ INDUL A NYUGATI PÁLYAUDVARRÓL A VASÚTTÖRTÉNETI PARKBA 2018. DECEMBER 7-ÉN, 8-ÁN ÉS 9-ÉN
HA MIKULÁS, AKKOR VASÚTTÖRTÉNETI PARK!

Poszt kép_M2 Mikulás Expressz.jpg

Minden évben csillogó gyerekszempárok, mosolygós arcocskák kíséretében gördül be az M2 Mikulás Expressz a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba. Idén, december elején ismét megrendezésre kerül a már tradíciónak számító mikulás rendezvény Budapesten, a Tatai utca végén.

A rendezvény csupa izgalmakat tartogat a legkisebbeknek és legnagyobbaknak egyaránt: karácsonyi díszekben pompázó gőzmozdonnyal utazhatnak, manócskák kísérik őket a mesés mikulás és adventi ceremónia helyszínére, a Vasúttörténeti Park Orient-csarnokába, majd kezdetét veszi az ünnepség, ahol a főszerep nem másé, mint a Mikulásé! Ráadásul idén segíteni is kell a Mikulásnak, hiszen manócskái elcsentek néhány dolgot, amelyek nélkül nem lehet teljes a karácsony!

Az Orient Csarnok színpadán Kovácsovics Fruzsina és zenekara várja a gyerekeket és persze a Nagyszakállút. A Mikulás csodás vasparipával érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy kedves szóval és egy minden jóval megtelt mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagok kiosztása után lehetőség van közös fotózásra vele és főmanójával.

A gyerekek mindemellett találkozhatnak Süsü a sárkánnyal, a Tévé Macival is, sőt bekukkanthatnak a Maci Pecóba, valamint rajzolhatnak az óriás színező táblára és kipróbálhatják, milyen a Hetedhét kaland híradósának lenni!

Az Orient-csarnok a fentieken kívül is kínál még számos, izgalmas gyerekprogramot, illetve további adventi meglepetés, pontgyűjtő állomás is várja a látogatókat.

Az M2 Mikulás Expresszek indulási időpontjai:

I. Előadás: december 7. péntek délelőtt (FIGYELEM! Csak óvodai és iskolai csoportoknak!)

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:06

II. Előadás: december 7. péntek délután

Vonat indul a Nyugatiból: 13:55 Vonat visszaindul a Parkból: 17:25

III. Előadás: december 8. szombat délelőtt

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:03

IV. Előadás: december 8. szombat délután

Vonat indul a Nyugatiból: 14:25 Vonat visszaindul a Parkból: 17:41

V. Előadás: december 9. vasárnap délelőtt

Vonat indul a Nyugatiból: 9:55 Vonat visszaindul a Parkból: 13:03

VI. Előadás: december 9. vasárnap délután

Vonat indul a Nyugatiból: 14:25 Vonat visszaindul a Parkból: 17:41

A jegyek online megvásárolhatók a rendezvényt megelőzően a http://www.vasuttortenetipark.hu/pr/M2MikulasExpressz weboldalon, illetve nyitvatartási időben (október 28-ig keddtől-szombatig 10-18 óra között, illetve vasárnap 10-17 óra között, hétfő szünnap!) a Vasúttörténeti Park főbejárati pénztárában.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A Disznótoros Kolbászfesztivál ideje alatt (2018. október 12-13-14.) a Vasúttörténeti Park főpénztárában nem lehet jegyet vásárolni az M2 Mikulás Expresszre!

A vonatjegyek ára felnőtteknek és gyermekeknek 0-99 éves korig egységesen 3.700 Ft/fő.

További információk (munkaidőben, keddtől vasárnapig):

Kiss Enikő kiss.eniko@vasuttortenetipark.hu  06 70 778 9850

Ducsák Alexandra ducsak.szandi@vasuttortenetipark.hu  06 70 315 3596

Kattanj Ránk! Online Programcsomag

 

kattanj_rank_960x400_0.jpg

 

A Magyar Vasúttörténeti Park is csatlakozott a Kattanj Ránk! programhoz. Klikkelj, vásárolj, gyere el hozzánk, illetve látogasd meg a többi helyszín családi programjait!
6 népszerű, Budapest és vonzáskörzetében található, családi élményhelyszín összefogásából indult el a Kattanj Ránk! Online Programcsomag. A Szentendrei Szabadtéri Múzeum (Skanzen), a Csodák Palotája, a Vasúttörténeti Park, a Miniversum, a Minipolisz és a Veresegyházi Medveotthon jóvoltából olyan speciális kedvezményeket és ajándék szolgáltatásokat nyújtunk a családoknak, amelyhez máshogy, illetve máshol nem jut hozzá a látogató. 15% és 20% közötti kedvezmények belépőjegyekre, családi ajánlatok, plusz programok, előadások, szolgáltatások színes kínálata mind megtalálható a helyszínek ajánlatai között.
 
Érdemes előre megtervezni a család szabadidős programjait, online megvásárolni a kedvezményes belépőjegyeket és élvezni a helyszínek programjait, atmoszféráját, egyediségét! Hamarosan itt a nyári szünet! A csomag remek lehetőség a különböző helyszínek által nyújtott programok megtekintésére, kikapcsolódásra, feltöltődésre, pihenésre!

Teljesen felújított irodák bérlési lehetősége a Vasúttörténeti Parkban!

1142 Budapest, Tatai út 95.

DSC_2481.jpg

A Vasúttörténeti Park területén található  „Laktanya” megnevezésű felújított épület

I. emeletén 113,23 m2 (4 iroda+ tárgyaló+ étkező+ mosdó)

II. emeletén 104,46 m2 (5 iroda+ mosdó) összesen 217,69 m2 helyiség irodaként bérbe vehető kizárólagos használatra.

Az irodák légkondicionáltak, a közép folyosóról jobbra, balra nyílnak.

Az iroda helyiségek igény szerinti mennyiségben is bérelhetők.

Internet kapcsolat, telefonvonal biztosítása igény szerint.

Az irodabútorozása a Bérlő feladata.

Ingyenes parkolási lehetőség.

A Vasúttörténeti Parkban 24 órás őrszolgálat működik.

DSC_2479.jpg

DSC_2478.jpg

DSC_2474.jpg

DSC_2475.jpg

Érdeklődni lehet:

Irodák megtekintése, időpont egyeztetése: markus.imre@vasuttortenetipark.hu

Bérlési feltételek egyeztetése a Parkvezetéssel történik.

FONTOS INFORMÁCIÓK

Tisztelt Látogatónk!

A X. TEMOFESZT Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál alatt a Vasúttörténeti Park a szervező Kollzoll Kft. által meghatározott időpontokban tart nyitva:

2018. október 20. (szombat) 10:00-18:00

2018. október 21. (vasárnap) 10:00-18:00

2018. október 22. (hétfő) 10:00-18:00 

A X. TEMOFESZT Nemzetközi Technikai Modellvasút Fesztivál alatt a Vasúttörténeti Parkban a fesztivált szervező Kollzoll Kft. által meghatározott belépőjegy árak érvényesek:

Felnőtt belépőjegy: 2400 Ft 

Nyugdíjas vagy Diákjegy 1500 Ft

Gyerekjegy (3-6 éves): 1000 Ft

Családi jegy (2 felnőtt + maximum 3, 14 év alatti gyerek) 5000 Ft

3 éves kor alatt a gyermekek belépése díjmentes!


Telefonos információ:

Információt a 06 1 450 1497-es telefonszámon, nyitvatartási időben vehetnek igénybe az alábbiak szerint: keddtől szombatig: 10:00-18:00 óráig, vasárnap 10:00-től 17:00 óráig. Hétfőn szünnap!


Az M2 Mikulás Expresszel kapcsolatos információkat nyitvatartási időben vehetnek igénybe az alábbi elérhetőségeken:

Kiss Enikő

kiss.eniko@vasuttortenetipark.hu  Tel.: 06 70 778 9850

Ducsák Alexandra

ducsak.szandi@vasuttortenetipark.hu  Tel.: 06 70 315 3596

FONTOS INFORMÁCIÓ! A Disznótoros Kolbászfesztivál ideje alatt (2018. október 12-13-14.) a Vasúttörténeti Park főpénztárában nem lehet jegyet vásárolni az M2 Mikulás Expresszre!


Felhívjuk kedves látogatóink figyelmét, hogy a Vasúttörténeti Park területére Házirendünk értelmében élő állatot behozni szigorúan tilos!


Köszönjük, hogy megtisztel minket figyelmével, honlapunkat látogatja, rendszeresen olvassa hírlevelünket.

Tájékoztatjuk, hogy az Magyar Vasúttörténeti Park Alapítvány a 2018. május 25-én életbelépő egységes Európai Uniós szabályozás, a GDPR (General Data Protection Regulation) előírásainak megfelelően  kezeli és tárolja adatait. 

Az Alapítvány Adatvédelmi tájékoztatója és adatkezelési szabályzata IDE kattintva letölthető.

Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni tőlünk, a hírlevéllistánkról bármikor leiratkozhat a kiküldött hírlevél alján lévő leiratkozási lehetőségre kattintva; vagy a www.vasuttortenetipark.hu weboldalon az Ön személyes adatait kezelő "Saját adatok" menüpont bal oldalán a 'Vasúttörténeti Park Hírlevél' alatti "Leiratkozás" gombra kattintva.

Köszönjük, ha úgy dönt, hogy a továbbiakban is értesülni szeretne a Vasúttörténeti Park rendezvényeiről, programjairól és továbbra is igényt tart hírlevelünkre. Ez esetben nem kell semmit tennie, a hírlevél az Ön által regisztrált e-mail címre érkezik a jövőben is.

Szeretettel várjuk Önöket a Vasúttörténeti Parkban!

Még nem lett létrehozva címlapra kerülő tartalom.