GYERMEKHÉTVÉGE

Esemény dátuma: 

2016.05.28. 09:00 - 2016.05.29. 17:00
 
HA GYERMEKNAP, AKKOR VASÚTTÖRTÉNETI PARK! 
Május 28-án és 29-én, egész nap fergeteges gyermeknapi rendezvény 
 Május utolsó hétvégéje megint a gyermekeké, ünnepeljük őket! Hogy hogyan?! Úgy, hogy a nap végén minden gyerkőc úgy érezze, ez a nap csak róla szólt. 
Gyermekeknek 14 éves korig a belépés díjtalan!

Május 28-án, szombaton:
Egész nap a Közlekedésbiztonság jegyében játszhatnak, kerékpározhatnak a gyerekek, vagyis a Park interaktív programjain túl (hajtányozás, utazás nagymozdonyon, kerti vasúton, fordítókorongozás, modellvasút-vezetés) a következő tervezett programokra számíthatnak a látogatók:
Élet-Úton” KRESZ Park a KTI üzemeltetésében, „Látni és Látszani” interaktív kiállítás egy vasúti vagonban a GRSP Magyarország jóvoltából, a „Holttér veszélyének bemutatása” egy SHELL tanker kamionnal,Mini KRESZ Park” KRESZ oktatással, "Gyermekbaleset megelőzési program", "Laikus elsősegélynyújtási oktató program", és persze az ügyesek különböző ajándékokat is nyerhetnek.
A nap csúcspontja 11:00 órakor Halász Judit felejthetetlen koncertje lesz. A délután érkezőket 14:00 órakor az Aranyudvar Mesezenekar fellépése szórakoztatja majd.
Ezen a napon a látogatók megcsodálhatják a szlovák Albatrosz gőzmozdonyt, amelyen egy rövid ideig utazni is lehet majd a Parkon belül.
 
Május 29-én, vasárnap:
Ezen a nap is csak a gyerekeké a Vasúttörténeti Park, ugyanis minden a játékról és a szórakozásról szól majd, melyet az Alma Zenekar 15:00 órakor kezdődő koncertjével is garantálunk.
Természetesen az interaktív programok is kipróbálhatóak, így a nagymozdonyon utazás, a hajtányozás, a kerti vasút, a lóvasút és a csajka sínautó. 
Nincs más hátra, mint ott lenni a Vasúttörténeti Park Gyereknapján és mókázni, kacagni kifulladásig!
 
A koncertek megtekintéshez 14 éves kor felett az egyszeri belépőjegyet (Felnőtt: 1600 Ft/fő, Nyugdíjas: 900 Ft/fő, Vasutas: 1100 Ft /fő) kell megváltani. 14 éves kor alatt ezen a hétvégén minden gyermeknek díjtalan a belépés.
Javasoljuk, hogy - elkerülve a hosszas sorban állást - a belépőjegyet és az interaktív programjegyeket vegyék meg előre a webáruházban.
Kérjük, hogy az előre megváltott jegyekkel a főbejárathoz jöjjenek, mert ott a pénztárak között középen külön kolléga fogja kezelni a webáruházban megváltott belépőket.
 
Várunk május 28-án 9:00-18:00 és 29-én 09:00 és 17:00 óra között Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkjába, a Vasúttörténeti Parkba! 
Legyen ez a Te napod!
 
Támogatók:
                   
 
Médiatámogatók: 
     
 
                   
 
 
Szakmai partnerek:
                              
   
 Tisztelt Látogatóink!

A Vasúttörténeti Park területén fotó, filmfelvétel, vagy drónkamerás felvétel készülhet a nyitvatartási idő alatt. A médiafelvételek (képanyag, hanganyag) a Vasúttörténeti Park Alapítvány tulajdonát képezik, a jegy vásárlásával hozzájárul a közzétételhez. További jogdíjfelszólalásnak helye nincs.

Köszönjük megértésüket!

 
 

Belépőjegy: